Een kijkje in de week van…

Ik wil jullie een kijkje geven in mijn afwisselende week. Door alle verschillende werkzaamheden is mijn werk niet saai!
Maandag begon met een gesprek bij MO Den Bosch met een sekswerker die ergens anders wilt werken en hulp bij haar advertentie nodig had. Daarna goodybags gemaakt voor de clubbezoeken die gaan komen en door naar de GGD voor het spreekuur over sekswerkers. Gemiddeld spreek ik hier wekelijks 2 sekswerkers die even voor de gezelligheid komen of een vraag hebben. Een aantal sluiten aan bij het koffie uurtje. ’s Avonds de jongeren van Stichting Join Us online en voorbereiden op het uitje.
Dinsdag begon ik in Tilburg bij de Duup dag. Het was een goede informatieve ochtend. Doorgereden naar de Zeebra dag van de GGD voor Zeeland Brabant waar ik met Ardy Bukkems een presentatie gaf over hoe de GGD samenwerkt met PMW (prostitutie maatschappelijk werk). ’s Avonds de laatste werving gedaan voor het koffie uurtje.
Woensdag begon ik met een transcriptie uitwerken en een telefonisch gesprek met een client die ik begeleid. Daarna in de auto naar Veenendaal om de tentoonstelling open je ogen te openen met mijn eigen verhaal, een voorlichting van Comensha en Stichting Moviera.
Donderdag begon de dag met mail en telefoontjes, die zijn er wat bij in geschoten de afgelopen week. Nog wat dingen voorbereiden en dan de boodschappen doen voor het koffie uurtje waar we gezellig eten met elkaar en een workshop massage hebben.
Vrijdag op tijd in de auto naar Overloon voor een clubbezoek met de GGD. Ik heb hier informatie gegeven i.c.m. de goodybag wat de dames erg op prijs stelden. Daarna 2 jongeren gebeld die stress ervaarden voor het uitje de volgende dag.
Zaterdag de jongeren gebeld, we gaan 2 uur bowlen en steengrillen en of ik nog ergens rekening mee moet houden. 2 jongeren die de organisatie op zich hebben genomen hebben het top geregeld en iedereen had het naar zijn zin!
Zondag weekend! Nou ja.. bijwerken, administratie en een nieuwe to-do lijst maken voor deze week. Maar wat een mooi werk heb ik toch!
Bij deze wil ik alle opdrachtgevers enorm bedanken die het vertrouwen hebben om mijn ervaring, kennis en kunde in te zetten!